Material

 

Alla smycken i Lilla Hjärtats smyckekollektion är nickelsäkra enligt EUs krav. Smyckedelarna är till största delen silverpläterade och i vissa fall silverfärgade. Kollektionen 925 silver består av sterling silver, Pärlor som används är halvädelstenar, naturstenar, glaspärlor och sötvattenpärlor. 

 

 

 

Garanti

 

Alla smycken är omsorgsfullt gjorda, men skulle det mot förmodan gå sönder så lagar vi dem. Är det ett tillverkningsfel lagar vi det kostnadsfritt, men självklart lagar vi gärna mot en mindre kostnad om du skulle ha råkat ha sönder smycket av olyckshändelse. Hör av dig till oss via mejl info@lillahjartat.com och meddela ärendet. Garantin gäller inte för oxidering och slitage av silverpläteringen som sker naturligt. Om du vill använda ett smycke dagligen rekommenderar vi sterling silver-smycken istället för silverpläterade smycken.

 

Skötselråd

 

Förvara alltid dina smycken i medföljande smyckepåse och i ett smyckeskrin eller låda när det inte används för att undvika oxidering. Om smyckena kommer i kontakt med vatten eller kemikalier kan de missfärgas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lilla hjärtat smyckedesign: Lilla hjärtat design, handgjorda unika smycken av egen design, halsband, armband, namnsmycken, budskapssmycken, lillahjartat.com