Smyckevisning

 

 

Är du och dina vänner intresserade av att ha en smyckevisning? En smyckevisning är ett kul sätt att starta upp en tjejmiddag eller en bra anledning att samla ihop kompisgänget eller arbetskamraterna till en mysig fika.

 

 

Upplägg

Jag kommer gärna hem till dig och visar mina smycken på kvällar och helger, i mån av tid, i Linköping med omnejd (samt även vissa helger i Vimmerby). Bjud in minst sex av dina vänner, gärna fler.  Smyckevisningar på andra orter kan också vara möjliga, hör i så fall av dig med förfrågan till info@lillahjartat.com.

 

Smyckevisningen tar ungefär 1-2 timmar och börjar med en kort presentation av Lilla Hjärtats smyckekollektion, därefter får alla prova smyckena i lugn och ro. Jag kommer ungefär en halvtimme innan gästerna och förbereder visningen. Eventuell förtärning står värdinnan för.

 

På smyckevisningen finns betydligt fler modeller att välja på än vad som finns på hemsidan. Då har du även chansen att köpa unika smycken som bara tillverkas i ett enda exemplar. Det är naturligtvis inget köptvång!

 

 

Betalning

Betalning sker kontant vid smyckevisningen. Vid beställningar som görs på visningen sker betalningen antingen vid visningen eller via internet innan leverans. Jag tillämpar alltid förskottsbetalning på beställningssmycken.

 

 

Smycke till värdinnan

Som tack för att jag får visa mina smycken får du som värdinna välja ett smycke bland de som finns på plats vid visningen. (Gäller ej specialbeställningar, namnsmycken och sterling silver smycken).

 

 

Bokning av smyckevisning

Kontakta mig via mejl och uppge även telefonnummer så hör jag av mig för bokning av datum. info@lillahjartat.com

 

 

Lilla hjärtat smyckedesign: Lilla hjärtat design, handgjorda unika smycken av egen design, halsband, armband, namnsmycken, budskapssmycken, lillahjartat.com